Jotkut parhaat urheilupelit Androidille

Snowboard-puolue

Snowboard-puolue: World Tour, ja se kallioaa. Grafiikka on hienoa, pop-punk-ääniraita on upea ja kosketusohjaimet ovat yllättävän tiukkoja. Voit valita myös neljä erilaista tapaa – Aika-, Freestyle-, Big Air- ja Halfpipe-malleja sekä moninpelitilaa pelaamaan ystäväsi vastaan. Voit muokata ja päivittää 16 lumilautailua, joita voit tehdä ilman, että käytät tuntikausia, vaikka sovelluksen sisäiset ostot sisältyvät.

Tämä on toimittajan valinta Google Play -kaupassa, tämä on yksi parhaista lumilautailupeleistä, joita voit pelata puhelimellasi!

Virtuaalinen pöytätennis

Haluatko testata taitojasi ja refleksejasi? Jos et, tämä on peli sinulle. Ei vain se on erittäin realistinen ja sillä on upea grafiikka, mutta se on myös hyvin riippuvuutta. Se tekee sinusta tuntuu kuin olisitte pelaamassa todellisia. Vaikka et pidä pöytätennistä, todennäköisesti pidät siitä, kun pelaat tätä peliä.

Perusominaisuudet:

Vapaa
Mainokset näkyvät pelissä
Maisematila
Suuri grafiikka ja äänet

Red Bull vapaa hiihto

Tämä on yllättävän vankka peli, jossa on kunnon grafiikka

On erittäin helppoa oppia tämän pelin perusteet. Tutorial vie sinut läpi eri pelitiloja – temput, rotu ja jauhe – joka myös opettaa sinulle pelin muista näkökohdista.

 Uuden tähden jalkapallo

Uuden tähden jalkapallo, jossa jalkapalloilijan ura on hajonnut pureskelemalla pienoispeleihin, on suosittu peli, jonka voittoa ei ole jalkapallofanit.Jos haluat lyödä vetoa suurista jalkapallotapahtumista, Unibet jalkapallo live on uusimmat päivitykset.

Pelaa Tennis

Pelaa Tennis on erittäin realistinen ja koukuttava urheilupeli Androidille. Pelaat monien erilaisten eri kansallisuuksien vastustajia vastaan eri vaikeuksissa. Jos et tiedä tennistä koskevia sääntöjä vielä, hallitset niitä pelaamalla tätä peliä.

Perusominaisuudet:

Vapaa
Mainokset näkyvät pelissä
Maisematila
Suuri grafiikka ja äänet